Silvia de la Rie

Zo kundig, vriendelijk en goed geholpen. Prachtige kliniek, mooi interieur. Zeer vriendelijk personeel. Raad en daad. Goed advies, kortom, alleen maar positief.

Chantalle Tiebie

“Na veel artsen bezocht te hebben kwam ik bij Excellent Care Clinics in Velsen Noord terecht. Wat een verademing. Geen wachtlijsten, direct serieus genomen en indien mogelijk gelijk een behandeling. Er werken hele aardige en kundige mensen, erg laagdrempelig, echt geweldig. read more

Henk Jansen

“Enigszins sceptisch was ik tegenover pijn-bestrijding. Zou dit dan het middel zijn dat wél effect gaat opleveren? Na de eerste behandelingen voelde ik al meteen resultaat. Helemaal pijnvrij ben ik nog niet, maar ik kan mijn dagelijkse bezigheden weer doen en dat is erg fijn!”

Ellen de Vries

“Ik was eindelijk af van die vreselijke jeuk toen ik last kreeg van zenuwpijn. De gordelroos had mijn lichaam nog niet verlaten… Bij Excellent Care Clinics werd ik enorm goed geholpen. Mijn klachten werden serieus genomen en er is gezocht naar een goede oplossing.”

Marjan Schemer

“De medisch specialisten van Excellent Care Clinics namen alle tijd voor mij en er werd precies uitgelegd welke behandelingen ik zou ondergaan. Ik vond het spannend, maar dat was nergens voor nodig. Nu leef ik met veel minder pijn en ik voel me super!”

Laat een review achter