Search
 

Ervaringen

'Wanneer ik last had van hoofdpijn kon ik niet functioneren. Ik kon dit niet langer meer volhouden. Per toeval kwam ik terecht op de site van Excellent Care Clinics en besloot een afspraak te maken. Na het deskundig advies van de arts werd er een behandelplan opgesteld. De behandelingen verlichten mijn pijn en ik voel me stukken beter!'

Annemiek Bergsma

'Ik was eindelijk af van die vreselijke jeuk toen ik last kreeg van zenuwpijn. De gordelroos had mijn lichaam nog niet verlaten... Bij Excellent Care Clinics werd ik enorm goed geholpen. Mijn klachten werden serieus genomen en er is gezocht naar een goede oplossing.

Ellen de Vries

'Ik wist dat opvliegers bij de overgang horen, maar ik vond het erg vervelend. Meerdere malen op een dag en in de nacht brak het zweet mij uit. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en een opvliegerbehandeling te ondergaan. Sindsdien heb ik bijna geen last meer van opvliegers!'

Petra Boerema

“Op aanraden van een vriend ging ik langs bij Excellent Care Clinics om eindelijk iets te laten doen aan mijn frozen shoulder. Ik kon er dezelfde dag nog terecht. Zo snel! De specialisten luisterden écht naar me en de persoonlijke aandacht deed me goed.”

Aukje WIllemsen

“De medisch specialisten van Excellent Care Clinics namen alle tijd voor mij en er werd precies uit­gelegd welke behandelingen ik zou ondergaan. Ik vond het spannend, maar dat was nergens voor nodig. Nu leef ik met veel minder pijn en ik voel me super!”

Marjan Schemer

“Enigszins sceptisch was ik tegenover pijn-bestrijding. Zou dit dan het middel zijn dat wél effect gaat opleveren? Na de eerste behandelingen voelde ik al meteen resultaat. Helemaal pijnvrij ben ik nog niet, maar ik kan mijn dagelijkse bezigheden weer doen en dat is erg fijn!”

Henk Jansen

Die schouderpijn ging maar niet weg. Moest ik ermee leren leven?

Aukje Willemsen

Ik wilde niet langer gebukt gaan onder fibromyalgie en zocht hulp.

Marjan Schemer

Pijnbestrijding was het laatste redmiddel tegen de vreselijke rugpijn waar ik al jaren last van had.

Henk Jansen