H.J. Schweitzer

Ik ben heel blij dat ik bij Excellent Care Clinics geholpen kan worden. De artsen en verpleegkundigen zijn heel kundig, zeer vriendelijk en behulpzaam. Geweldig!

H. Dijkstra

Wacht niet langer. Na heel veel jaar begin ik stap voor stap weer met vele pijnen etc. iets te leven. Fijne artsen en verpleging. Ik ben zo blij hier te zijn beland. Voor mij bestaat een wonder. Klinkt gek, maar ik krijg stukjes leven terug. Fantastisch.

T. Bezemer

Na maanden met stekende pijn, vanmorgen behandeld onder Covid-19 protected omstandigheden. Een hele ervaring, maar de vrolijkheid van dr. Vos en haar assistentes heb ik als zeer positief ervaren. Voor een reactie omtrent mijn klacht is het nog te vroeg, maar door deze ervaring van heden ochtend en het telefonische intakegesprek, geeft mij dit veel…

S. de la Rie

Zo kundig, vriendelijk en goed geholpen. Prachtige kliniek, mooi interieur. Zeer vriendelijk personeel. Raad en daad. Goed advies, kortom, alleen maar positief.

C. Tiebie

Na veel artsen bezocht te hebben kwam ik bij Excellent Care Clinics in Velsen Noord terecht. Wat een verademing. Geen wachtlijsten, direct serieus genomen en indien mogelijk gelijk een behandeling. Er werken hele aardige en kundige mensen, erg laagdrempelig, echt geweldig.

E. de Vries

“Ik was eindelijk af van die vreselijke jeuk toen ik last kreeg van zenuwpijn. De gordelroos had mijn lichaam nog niet verlaten… Bij Excellent Care Clinics werd ik enorm goed geholpen. Mijn klachten werden serieus genomen en er is gezocht naar een goede oplossing.”

Laat een review achter

Klachtenformulier