T. Bezemer

Na maanden met stekende pijn, vanmorgen behandeld onder Covid-19 protected omstandigheden. Een hele ervaring, maar de vrolijkheid van dr. Vos en haar assistentes heb ik als zeer positief ervaren. Voor een reactie omtrent mijn klacht is het nog te vroeg, maar door deze ervaring van heden ochtend en het telefonische intakegesprek, geeft mij dit veel…

S. de la Rie

Zo kundig, vriendelijk en goed geholpen. Prachtige kliniek, mooi interieur. Zeer vriendelijk personeel. Raad en daad. Goed advies, kortom, alleen maar positief.

C. Tiebie

“Na veel artsen bezocht te hebben kwam ik bij Excellent Care Clinics in Velsen Noord terecht. Wat een verademing. Geen wachtlijsten, direct serieus genomen en indien mogelijk gelijk een behandeling. Er werken hele aardige en kundige mensen, erg laagdrempelig, echt geweldig.

E. de Vries

“Ik was eindelijk af van die vreselijke jeuk toen ik last kreeg van zenuwpijn. De gordelroos had mijn lichaam nog niet verlaten… Bij Excellent Care Clinics werd ik enorm goed geholpen. Mijn klachten werden serieus genomen en er is gezocht naar een goede oplossing.”

M. Schemer

“De medisch specialisten van Excellent Care Clinics namen alle tijd voor mij en er werd precies uitgelegd welke behandelingen ik zou ondergaan. Ik vond het spannend, maar dat was nergens voor nodig. Nu leef ik met veel minder pijn en ik voel me super!”

Laat een review achter