Excellent Care Clinics is een onafhankelijk multidisciplinair pijnbehandelcentrum waar patiënten met pijn middels hoogwaardige zorg worden behandeld. De behandelingen worden uitgevoerd door anesthesioloog-pijnspecialisten en pijnverpleegkundigen. Er zijn vestigingen in Hilversum en in Velsen-Noord.

Gerichte en multidisciplinaire aanpak

De behandeling bij Excellent Care Clinics kent een multidisciplinaire aanpak waarbij diverse specialisten betrokken kunnen worden. Denk hierbij aan een neuroloog, psycholoog of een fysiotherapeut. Door kennis en kunde uit de diverse specialismen te bundelen, worden er verschillende inzichten gebruikt om de patiënt de beste zorg te bieden.

Bewegen met Pijn

Aanvullend op de pijnbehandelingen kunnen cliënten doorverwezen worden naar de kliniek Bewegen met Pijn. In deze kliniek krijgen patiënten een therapie waarbij bewegen met David E health apparatuur, gedrags-psychotherapie, dieet, cryotherapie en spieropbouw met elektromyostimulatie centraal staat. Dit innovatieve behandelprogramma is ontwikkeld in samenwerking met de faculteit gedrags- en bewegingswetenschappen van de Vrije Universiteit.

Intake binnen een week

Bij Excellent Care Clinics kan binnen een week de intake en behandeling van de patiënt plaatsvinden. De verwijzers worden direct na intake of behandeling op de hoogte gehouden van het verloop.

PIJNKLACHTEN OF OVERGANGSKLACHTEN

Indien u een patient wilt laten behandelen door Excellent Care Clinics dient u een verwijzing af te geven aan de patient. Dit kan ingestuurd worden via zorgdomein, via mail of meegeven aan de patient. Wij nemen contact op met de patient zodra de verwijzing binnen is. Na een intakegesprek kunnen wij snel starten met het effectief behandelen van de pijn of overgangsklachten. Bij een eerste bezoek brengen we de persoonlijke situatie van de patient volledig in kaart en bespreken we alle factoren die een rol kunnen spelen bij de klacht.

Wij houden u als verwijzer op de hoogte van het behandelplan van de patient en koppelen dit zo snel mogelijk aan u terug.

pijn

Aandoeningen waarbij Excellent Care Clinics kan helpen:

Botoxbehandeling bij spierpijn
Buikpijn
Carpaal Tunnel Syndroom
Chronische pijn
Gewrichtspijn
Gordelroos
Hoofd- en aangezichtspijn
Littekenpijn
Nekpijn (eventueel met uitstraling naar de arm)
Opvliegers
Peri-anale pijn
• Pijn bij kanker
Polyneuropathie

Rugpijn (eventueel met naar het been)
 Schouderpijn
Zenuwpijn

ALLE MOGELIJKHEDEN BEHANDELINGEN